Привличайте и задържайте най-добрите хора във вашата компания.

Kaderabotim.bg помага на работодателите да приемат по-квалифицирани кандидати и в същото време да изградят своя Employer Branding.

Създайте акаунт тук
  • Employer branding
  • Jobbing
  • Реклама

Employer branding

Това отдавна е нещо повече от задача на отделите по човешки ресурси. Всъщност, стратегията за работодателска марка е съвместно усилие на отделите за маркетинг и човешки ресурси, заедно с главния изпълнителен директор на компанията.

По този начин работодателската марка се отнася до усилията за създаване на постоянен поток от таланти чрез действия, предназначени специално за етапа, в който кандидатът се намира във връзка с компанията. От фазата на информираност, до фазата на придобиването и препоръчването, цикълът на привличане на талант в компанията наподобява стандартен цикъл на продажби.

Как работодателската марка помага на Kaderabotim.bg

Намалете времето за набиране с 20%

50% по-висока посещаемост на интервюто

Намаляване на разходите за набиране на персонал

Увеличаване степента на задържане.

Вижте повече подробности.

Jobbing

Решението JOBBING на Kaderabotim.bg дойде като отговор на искането на нашите потребители да могат да кандидатстват директно в платформата към компаниите, за които четат.

Средно кандидатът чете поне 5 отзива на Kaderabotim.bg преди да кандидатства за работа. Решението Jobbing Kaderabotim.bg се отличава с възможността да таргетира само потребители, които се интересуват от компанията, която търсят или подобни компании.

Нашите решения за публикуване на обяви за работа функционират на база годишен абонамент, в замяна на който може да публикувате неограничен брой обяви за работа в платформата Kaderabotim.bg.

Вижте повече подробности.

Реклама

С над 650.000 посетители месечно, над 650.000 регистрирани потребители и повече от 2.000.000 месечно, Kaderabotim.bg може да предложи на компаниите в България нов канал за рекламиране, който да увеличи видимостта на бранда и да го разграничи от конкуренцията.

Видео на началната страница.

Промотиране в студентската секция.

Промотиране в профила на конкурентите.

Вижте повече подробности.

Ние сме най-голямата онлайн общност, посветена на служителите в България. Нашите решения правят разликата в процесите на набиране на служители на участващите работодатели.

Възползвайте се от всички предимства, които ви предлагат!

Свържете се с нашия екип по продажби и разберете повече подробности.

EMPLOYER BRANDING, ADVERTISING и JOBBING