За нас

Добре дошли в Kaderabotim.bg!
Онлайн общността, посветена на служителите в България

Kaderabotim.bg е иновативна платформа, където всеки може лесно и бързо да получи подробна информация за своя бъдещ работодател. Така помагаме на кандидатите да имат нужната самоувереност в своите умения и реалистични очаквания спрямо работодателите, а на тях даваме възможност да изградят своя общност, в която да се грижат за атрактивната си корпоративна идентичност и да впечатляват своите бъдещи служители. Kaderabotim.bg е част от международна общност, възникнала в Румъния през 2011 г., с общо 8 локации, сред които се включват още Република Молдова, Унгария, Чехия, Гърция, Украйна и Полша.

 

Нашата мисия:
Да подобрим прозрачността на пазара на труда в България, да улесним процеса и осъзнатото кандидатстване за нова работна позиции, както и да увеличим процента на дългосрочно наети таланти в компаниите.

 

Как го правим?
Чрез нетрадиционен подход за събиране на анонимни ревюта от предишни, настоящи и потенциални служители в компании.
Чрез централизиране на възможно най-много информация за предложенията за заплати и допълнителни придобивки, предлагани от компаниите.
Чрез удобно структурирана информация според заемана длъжност, опит и географски регион, в който се намират работодателите.
Чрез непрекъснато обновяване на предоставяната информация на нашата платформа и посредством полезни материали.
Чрез мотивиран, компетентен и всеотдаен екип.

 

Защо да се присъедините към растящото ни семейство?
Искате ли да научите повече детайли за своя бъдещ работодател?
Искате ли да се подготвите по най-добрия възможен начин за предстоящо интервю?
Искате ли да научите КАК да създадете въздействаща автобиография и мотивационно писмо, с които да се отличавате и да впечатлявате, постигайки желаните си цели?
Искате ли да бъдете част от общност, която се грижи за това у нас да има повече прозрачност около кандидатстването за дадена позиция и която е готова да даде своя принос чрез споделяне на важен опит и мнение, което се цени?


Ако може да си отговорите с “ДА” дори и само на 1 от тези въпроси, знайте, че сме тук за вас и ще вървим заедно по трудния път да откриете най-подходящата позиция, която ви подхожда.
Стремежът ни е да допринесем за образованието на младите хора, като предложим подкрепа при подготовката за интервю и намирането на желаната работа и вярваме, че можем да го постигнем заедно.

А ако сте компания, която иска да работи още по-усилено за своята работодателска марка, в kaderabotim.bg сме помислили за всеки етап от намирането на най-добрите кадри за вашия бизнес. Платформата предоставя на работодателите иновативни решения за Работодателска марка и целево набиране на персонал, като им дава възможност да взаимодействат със сегашни и бивши служители, както и с бъдещи кандидати. Компаниите ще могат да отговарят на получените отзиви, да публикуват налични работни места и да популяризират своята организационна култура по възможно най-добрия начин, за да създадат своя атрактивна корпоративна идентичност в общността.

Заедно ще вземем правилните решения. Защото kaderabotim.bg е платформата за българския пазар, имплементирала в себе си функционалности, даващи стойност на всеки потребител, независимо от етапа на неговото развитие.

При нас може да намерите нови работни места, анонимни отзиви на служители за компании, информация за заплати, подробности и полезни материали.

 

Kaderabotim.bg - Кандидатствайте за компаниите, които ви заслужават.

Скорошни отзиви
Харесвах само някой колеги,работата беше приятна
харесвам че работя в колектив
Точност, Добро обучение, Добра тикетинг система, ...
Скоро добавени заплати
Junior Developer
3.600 BGN
продавач-конс...
900 BGN